انتصاب مشاور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم

طی حکمی از سوی دکتر مهدی مصری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم دکتر محمد جهانگیری به عنوان مشاور سرپرست دانشگاه انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، متن این حکم به شرح ذیل می‌باشد:

جناب‌ آقای‌ دکتر محمد جهانگیری‌
سلام علیکم ؛

خدمتگزاری‌ درنظام‌ مقدس‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ فرصتی‌ مغتنم‌ و امانتی‌ سنگین‌ است‌ که‌ خداوند متعال‌ به‌ بندگان‌ خویش‌ اعطاء فرموده‌ و شکر نعمت‌ آن ‌است‌ که‌ از این‌ فرصت‌ گرانقدر در جهت‌ کسب‌ رضایت‌ خالق‌ و مخلوق‌ نهایت‌ استفاده‌ بعمل‌ آید.
به‌ منظور استفاده‌ از دانش‌ و تجربیات‌ ارزشمند جنابعالی‌ در حوزه‌های‌ مختلف‌ نظام‌ سلامت‌، به‌ موجب‌ این‌ ابلاغ‌ به‌ عنوان‌ مشاور اینجانب‌ منصوب‌ می‌‌شوید.

اهم‌ انتظارات‌ از جنابعالی‌ بدین‌ شرح‌ می‌ باشد:
- تشکیل‌ جلسات‌ منظم‌ و اقدام‌ عملی‌ در راستای‌ طراحی‌ برنامه‌ راهبردی‌ و امور توسعه‌ دانشگاه‌.
- همکاری‌ در اجرای‌ برنامه‌ تحول‌ و تعالی‌ سلامت‌ با رویکرد سند اسلامی‌ شدن‌ دانشگاه‌‌ها.
- ایجاد زمینه‌ رشد و تعالی‌ نیروهای‌ مومن‌، خلاق‌ و کارآمد در راستای‌ منویات‌ مقام‌ معظم‌ رهبری‌(مدظله‌ العالی‌) و اهداف‌ دولت‌ مردمی‌ و انقلابی‌ با نگاه‌ مدیرپروری‌.
- نظارت‌ مستقیم‌، احصاء چالش‌ها و ارائه‌ راهکارهای‌ علمی‌ و عملی‌ مناسب‌ بر اساس‌ برنامه‌ عدالت‌ و تعالی‌ سلامت‌
- ارتباط‌ مداوم‌ و تعامل‌ سازنده‌ با همکاران‌ محترم‌، معاونت‌ها و مدیران‌ دانشگاه‌، استان‌ و وزارت‌ متبوع‌ در راستای‌ ارائه‌ خدمات‌ نوین‌ و عدالت‌ محور براساس‌ نیازها و ظرفیت‌ های‌ استان‌.
- برنامه‌ریزی‌ ویژه‌ در راستای‌ ارائه‌ خدمات‌ بین‌المللی‌ سلامت‌(گردشگری‌ سلامت‌) و توسعه‌ برنامه‌ سلامت‌ الکترونیک‌.

امید است‌ با استعانت‌ از خداوند بزرگ‌ و استفاده‌ حداکثری‌ از ظرفیت‌‌های‌ مجموعه‌ پرتلاش‌ دانشگاه‌ و همکاری‌ شایسته‌ معاونت‌ها، رؤسا و مدیران‌ با جنابعالی‌، در انجام‌ امور محوله‌ موفق‌ و مؤید باشید.