• 1401/05/08 - 11:21
  • 1067
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۸ دستور استاندار قم به ادارات برای مقابله با شیوع موج جدید کرونا

استاندار قم با صدور بخشنامه‌ای خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای سازمان‌های دولتی و موسسات عمومی استان قم ۸ دستور در خصوص رعایت شیوه‌ نامه‌های بهداشتی با توجه به شیوع موج جدید کرونا، ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، متن بخشنامه سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم به شرح زیر است:
 
باتوجه به تداوم شیوع بیماری کرونا و خسارت مادی و معنوی ناشی از بیماری مذکور در سنوات گذشته تطویل روند، مدیریت بحران در کشورهای مختلف دنیا و با امعان نظر به شیوع انواع جهش یافته ویروس و ابلاغ دستورالعمل‌های تخصصی متعدد در راستای پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا، ضرورت دارد ابعاد روانشناختی مدیریت بحران در زمینه تقویت روحیه مجریان و تداوم اهتمام جدی برای اجرای تکالیف در سطح دستگاه‌های اجرایی و همچنین عزم عمومی برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح افکار عمومی جامعه مورد توجه جدی قرار گرفته و تمهیدات لازم در خصوص جلوگیری از عادی انگاری وضعیت و تداوم جریان هشدار و آمادگی به مورد اجرا گذاشته شود.
 
لذا ترتیبی اتخاذ نمائید تا شخصا بر اجرای موارد زیر در سطح آن دستگاه/سازمان نظارت گردیده و تا اطلاع ثانوی آمادگی لازم برای مقابله با بیماری کرونا متناسب با ابلاغیه‌های ستاد مدیریت بحران استان در دستور کار قرار گرفته و گزارش اقدامات به صورت منظم به دبیرخانه ستاد ارائه شود.
 
۱- اجرای دقیق مفاد مصوبات ابلاغی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا و ستاد مدیریت بحران استان در سطح آن دستگاه و واحدهای تابعه.
 
۲- اتخاذ تمهیدات برای حفظ آمادگی متناسب با وضعیت هشدار و خروج از عادی انگاری شرایط.
 
۳- همکاری جدی با بازرسان ستاد مدیریت بحران استان و بازرسان مرکز بهداشت و اقدام فوری در زمینه اجرایی نمودن توصیه‌ها و تذکرها و رفع ایرادات در کوتاه‌ترین زمان ممکن.
 
۴- اتخاذ تدابیر لازم بمنظور ارتقای روحیه کارکنان و مجریان دستورالعمل‌ها و مصوبات مرتبط با مدیریت بحران کرونا.
 
۵- برنامه ریزی برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی متناسب با وضعیت‌های اعلامی و انجام واکسیناسیون کلیه کارکنان.
 
۶- اجرای برنامه‌های ترویجی و فرهنگی در راستای نهادینه کردن استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های رجوع و کاهش نیاز به خدمات حضوری.
 
۷- برنامه ریزی برای بهره برداری حداکثری از امکانات دولت الکترونیک بمنظور ارایه خدمات مطلوب به ارباب رجوع و کاهش نیاز به خدمات حضوری.
 
۸- جلب مشارکت و همکاری تشکل‌های مردم نهاد، خیرین و داوطلبان در پیشبرد برنامه‌های پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا و بهره‌برداری حداکثری از مسئولیت‌های اجتماعی اقشار مختلف مردم برای همراهی و همکاری در اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونا.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 52519
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید