کارگاه آموزشی "هشدارهای اولیه در حوزه بهداشت و درمان" برگزار شد
رئیس اداره حوادث، بلایا و پایش مراقبتهای درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم با اعلام این خبر گفت: این کارگاه با هدف آمادگی کارشناسان و مسئولین واحدهای مراکز در مقابله با حوادث و بلایا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، خانم سعادتمند رئیس اداره حوادث، بلایا و پایش مراقبتهای درمانی در تشریح برگزاری این کارگاه آموزشی اظهار داشت: در این جلسه که کارشناسان بحران مراکز، مدیران کشیک واحد ارتباطات و کارشناسان مدیریت بحران (EOC) حضور داشتند؛ در ابتدا مباحث تئوری مطرح و در ادامه مباحث به صورت کار گروهی انجام و حاضران به ارائه نظرات خود و چگونگی اجرا و عملیاتی کردن این سامانه در مراکز خود پرداختند.
خانم سعادتمند افزود: سیستمهای خدمات سلامت در زمان بحران باید قادر باشند پاسخی هماهنگ در زمان بلایا ارائه دهند و برنامههایی جهت کاهش اثرات، کاهش زمان پاسخ و آمادگی قبل از وقوع بلایا را به طور موثر برنامه ریزی و اجرا کنند؛ زیرا زمان پاسخ یک عامل اصلی در کاهش عوارض جبران ناپذیر مصدومان در حوادث است.
رئیس اداره حوادث، بلایا و پایش مراقبتهای درمانی گفت: یکی از راههای کاهش خطرات ناشی از حوادث، ارتقای آمادگی بیمارستانها و ایجاد آمادگی جهت انجام عکسالعمل صحیح و سریع در برابر حوادث است که نتایج حاصل از آن موجب کاهش تلفات ناشی از حادثه میشود؛ یکی از جنبههای مهم آمادگی بیمارستان در بلایا، سامانه هشدار اولیه است؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی اولین جزو برنامه پاسخ را، داشتن سامانه هشدار اولیه اعلام کرده است.
وی در پایان گفت: سامانه هشدار، سامانهای است که بتواند آمادگی پاسخگویی بیمارستان به حوادث را با قابلیتهای در دسترس به بالاترین سطح برساند؛ به همین منظور کارگاهی با عنوان سامانه هشدار اولیه در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی 115 قم و با حضور آقای دکتر بابک فرزین نیا برگزار شد .
نظر دهید