چهارمین کنگره "علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران" برگزار می‌شود

چهارمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران توسط دانشگاه علوم پزشکی قم، دانشگاه قم، انجمن آب و فاضلاب ایران و شرکت آب و فاضلاب استان قم در تاریخ یکم لغایت سوم آذرماه سال جاری در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال مقالات به این کنگره پنجم مهر ماه 1401 بوده و با توجه به برگزاری حضوری این همایش، تمامی مقالات کنگره در پایگاه سیویلیکا و همچنین کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد.

دبیرخانه کنگره قم- میدان روح الله، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم بوده و علاقه مندان می‌توانند با ارائه مقالات خود در این همایش، از امتیازات علمی ارائه مقاله با دریافت گواهی کنفرانس استفاده کنند.

شایان ذکر است کنگره شامل چندین محور کلی از جمله چالش‌های کیفی در حوزه آب، پساب و استفاده مجدد از آب؛ نقش نانو فناوری و فناوری‌های غشایی در تصفیه آب و فاصلاب؛ رویکردهای نوین تامین آب و دفع بهداشتی فاضلاب در روستاها و جوامع کوچک و .... بوده و محور ویژه این همایش ملی بررسی چالش‌های تامین آب از دریا و انتقال به فلات مرکزی می‌باشد.