پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت ۲۶ شهریور روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی

دکتر مهدی مصری در پیامی با گرامیداشت روز ملی اورژانس از خدمات ارزشمند کار‌کنان این بخش از نظام سلامت تجلیل کرد.

در این پیام آمده است:

نظام بزرگ سلامت از ارکان گروه های متعددی و مختلفی تشکیل شده است که هر کدام همانند شاهرگ حیاتی، نجات بخش جان انسان ها و التیام بخش آلام بیماران هستند.
فوریت های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ از مصادیق بارز خط مقدم درمان هستند که در بزنگاه ها و حوادث مختلف حضور دارند و در ماموریت های محوله نجات بخش جان انسان ها و التیام دهنده آلام بیماران، مجرروحان و مصدومان و مایه دلگرمی خانواده های آنان هستند.کارکنان و کارشناسان متخصص، متعهد و کارآمد اورژانس ۱۱۵، در ایام مختلف سال و در تمام ساعات شبانه روز در پایگاه های شهری و جاده ای زیباترین لحظات زندگی شان را در راه خدمت به مردم گذرانده اند و حضور و استقرارشان در محورهای مواصلاتی آرامش بخش مسافران است.

اینجانب ضمن تسلیت ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، ۲۶ شهریور ماه روز ملی فوریت های پزشکی و اورژانس را گرامی می دارم و خدمات و اقدامات ارزشمند تلاشگران این عرصه را ارج می نهم و از ایثار و مجاهدت های آنها در مسیر خدمت به مردم تقدیر و تجلیل می‌کنم.

دکتر مهدی مصری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم