پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت تشییع شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها

دکتر مهدی مصری: شهدا سیراب شده چشمه زلال معرفت و عشق به حقیقت اند.

متن پیام بدین شرح است؛

"شهدا شمع محفل بشریت اند؛ سوختند و محفل بشریت را روشن کردند."

حال و هوای زمستانی شهر یکبار دیگر با عطر شهدا بهاری شده است، این بار مادر شهدای گمنام در سالروز شهادتش برای فرزندان شهیدش مادری می کند.

مادری که از زخم های کینه جویانه روزگار، وصیت کرد شبانه به خاک بسپارنش تا مزارش گمنام باقی بماند و از سویی شهدایی که می خواستند مانند مادرشان فاطمه زهرا(س) گمنام بمانند ولی مزار دارند، اما نام و نشانی از آنها نیست.

وقتی کار و عملی خدایی باشد، پس فقط او کافیست که ببیند و بداند.، گمنام هایی که سرآمدان و نام آوران حقیقی این دیارند. و امروز مردمان قدر شناس این سرزمین عاشقانه پیکرهای پاک این دردانه های انقلاب اسلامی را با شکوه و عزت هر چه تمام و با صلابت و اقتداری که از همین شهدا و همرزمانشان برای ایران اسلامی به یادگار مانده، تشییع و بدرقه می کنند.

اینجانب به نمایندگی از سوی اقشار مختلف حوزه سلامت ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، اعتقاد و رجاء واثق دارم خون پاک این شهیدان ضامن پیشرفت و عظمت ایران اسلامی خواهد بود.

دکتر مهدی مصری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم