پیام تبریک دکتر فرزین‌نیا به مناسبت روز حسابدار

دکتر فرزین‌نیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت 15 آذر و روز حسابدار در پیامی از زحمات و تلاش‌های پرسنل حسابدار و مالی مجموعه قدردانی کردند.

به نام خداوند حسابگر

فرصت خدمتگزاری موهبتی است از طرف خداوند، که تنها شایستگان عنایتش از آن بهره می گیرند و چه ارزشمندند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بهترین سال های عمر خود را در سنگر خدمت گذراندند. لذا به مناسبت  روز حسابدار   فرصت را غنیمت شمارده  و ضمن تبریک این روز از زحمات و خدمات شایسته همه  همکاران  حوزه  مالی  تقدیر و تشکر می نمایم. توفیق روزافزون شما و خانواده گرانقدرتان را از درگاه احدیت خواستارم. امید است در پرتو عنایات حق، همواره و در کلیه شئون زندگی مؤفق و مؤید باشید.

دکتر بابک فرزین‌نیا

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه