• 1400/08/23 - 14:29
  • 966
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پاسخ دانشگاه علوم پزشکی قم به گزارش «شهرستانی که بیمارستان ندارد»

دکتر فرزین‏ نیا معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی قم درباره این گزارش با اشاره به موانع قانونی ورود بخش دولتی به این موضوع گفت: این بیمارستان توسط نهادهای غیردولتی ساخته و به‌صورت مستقل اداره شده است و تعطیلی آن به‌صورت ناگهانی روی داده و تاکنون هیچ تفاهم‌نامه‌ای مبنی بر واگذاری به بخش دولتی صورت نگرفته و انجام آن مستلزم رعایت الزامات قانونی است.

وی افزود: پس از شهرستان اعلام شدن جعفرآباد دانشگاه علوم پزشکی قم در راستای وظایف خود در استان که حفظ و تأمین سلامت و نیازهای درمانی آحاد مردم استان می‌باشد، بدون هیچ بودجه و تشکیلات مصوب، اقدام به شبانه‌روزی کردن مرکز بهداشتی درمانی این شهرستان نمود تا بتواند بخشی از نیازهای درمانی مردم استان را تأمین نماید.

دکتر فرزین ‏نیا با اشاره به جلسات برگزارشده با مسئولان شهرستان جعفریه یادآور شد: در خصوص وضعیت بهداشت و درمان شهرستان جدید جعفریه، دانشگاه علوم پزشکی قم، به‌عنوان متولی بهداشت و درمان شهر، در چارچوب ضوابط و مقررات قادر به ارائه خدمات می‌باشد، لیکن با وجود نبود چارت سازمانی و بودجه مصوب برای شبکه بهداشت و درمان شهر تازه تأسیس، با قبول مسئولیت از محل اعتبارات خود برای شبانه‌روزی شدن، مرکز جامع سلامت، اقدام نمود که قطعاً مقامات شهری و استانی گواهی خواهند داد که دانشگاه از هیچ کوششی در این مسیر و تحقق آن کوتاهی نداشته است.

وی افزود: از آنجا که حوزه سلامت استان با بحران بیماری کووید19 روبه‌روست لیکن استمرار این خدمات کمک خیرین، فرمانداری و استانداری را می‌طلبد که تاکنون فقط دانشگاه علوم پزشکی قم مستقیم قبول تعهد کرده است.

دکتر فرزین نیا با اشاره به موانع راه‌اندازی بیمارستان کریمه افزود: در خصوص راه‌اندازی مجدد بیمارستان کریمه و ورود بخش دولتی به‌طور قطع، موانع حائز اهمیتی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موانع، رعایت استانداردهای راه‌اندازی مراکز بیمارستانی مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت است که نیازمند سرمایه‏ گذاری کافی برای استاندارسازی آن و رفع نواقص است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر موانع ابراز داشت: مانع بعدی وجود منابع انسانی و مالی و چارت سازمانی است که در حال پیگیری است و می‌طلبد نمایندگان محترم استان، مقامات استانی و شهری از مراجع مختلف، نظیر قانون بودجه، وزارت کشور و... پیگیری تخصیص بودجه مستقل برای بازسازی و تصویب چارت کادر بیمارستان و تائید اعتبارات لازم برای فعالیت سال اول (به دلیل نداشتن درآمد) مبذول نمایند.

دکتر فرزین نیا در ادامه بر اهمیت بالای سلامتی مردم استان تأکید کرد و بیان داشت: خدمات پایه بهداشتی و درمانی از وظایف این دانشگاه می‌باشد که با وجود همه مشکلات، کسری درآمد و کمبود اعتبارات، بر ارائه این خدمات اصرار دارد، لیکن ارتقا ارائه خدمات نیازمند تأمین اعتبارات و چارت سازمانی و مجوز استخدامی و... می‌باشد که دانشگاه به‌تنهایی قادر به تصویب و تأمین آنها نیست و عزم استانی و حمایت نمایندگان و خیرین را می‌طلبد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم از همه عزیزان که می‌توانند کمک کنند و مانعی را در این خصوص برطرف کنند، طلب حمایت می‌کند و آماده هرگونه همکاری برای احیای بیمارستان و تداوم خدمات بهداشتی و درمانی که از حقوق اولیه و اساسی همشهریان می‌باشد، خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 48190

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید