• 1399/11/08 - 13:54

میزان ابتلا به کرونا در قم را مرتب رصد می کنیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس: تست های کرونا باید هدفمند باشد.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس:
اگر در استان، مسائل و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکنیم، شاهد پیک مجدد کرونا خواهیم بود و مجددا روزهای سخت کرونایی را شاهد خواهیم بود.

در طرح شهید سلیمانی با نهایت دقت کارها دنبال می شود و باید تمرکز بر مراکز و افراد پرخطر و دارای علامت و تماسهایشان باشد تا بتوانیم شناسایی زودهنگام و به موقع افراد مبتلا به کرونا را داشته باشیم.

تست هایی که از همشهریان گرفته می شود باید به صورت هدفمند باشد و این هدفمندی موجب می شود تا با دقت بیشتری بتوانیم در رهگیری ویروس و شناسایی تماس‌ها اقدام و جلوی انتشار آن را بگیریم.

حفظ وضعیت موجود در استان وظیفه تک تک ما است و نیازمند همکاری مردم عزیز هستیم که مثل گذشته رعایت کرده و اجازه گسترش ویروس را ندهند.

رتبه میزان بستری کرونا در قم، رتبه آخر استان ها بود که این آمار به رتبه 29 رسیده است.

• گروه خبری : اخبار,کرونا