لزوم توجه به شبکهسازی و کادرسازی در توسعه فعالیتهای قرآنی
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه شبکهسازی و کادرسازی در توسعه فعالیتهای قرانی میتواند مؤثر باشد، گفت: پژوهشهای بین رشتهای توسط انجمنهای بین رشتهای و مجلات علمی و پژوهشی ازجمله فعالیتها و راهکارهایی هستند که با جامعه عمل پوشاندن به آن میتوان در راستای نشر و گسترش آموزههای دینی و قرآن حرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر عباس شیراوژن در دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بین المللی که به میزبانی قم در تالار قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است، الزامات و بایدها و نبایدهای کار در دانشگاهها را مورد توجه قرار داد و گفت: استمرار و استقامت در مسیر فعالیتهای قرآنی موضوع مهمی است که باید به آن اهمیت داده شود و در این صورت است که میتوان به هدف مورد نظر دست یافت.
وی بر انجام مجموعه فعالیتهای قرآنی مستمر تأکید کرد و افزود: بر اساس آیه قرآنی، قیام برای خدا و توسعه پیامهای قرآنی باید تنها برای خدا باشد و کسانی که زمینه آن را دارند به مجموعه اضافه خواهند شد. وی با بیان اینکه شبکهسازی و کادرسازی در فعالیتهای قرانی میتواند در رسیدن به هدف مؤثر باشد، ادامه داد: اگر میخواهیم مخاطب را در فعالیتهای قرآنی تحت تأثیر قرار دهیم باید با محبت معارف قرآنی را بهتدریج و با درک بیشتر به مخاطب عرضه کنیم.
دکتر شیراوژن با بیان اینکه قرآن یک حقیقت زنده است، گفت: باید از این ریسمان الهی استفاده کرده واز آن برای دریافت راهکارها و راهنماییهای مناسب استفاده کنیم.
معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت بر ارائه برنامههای نوآورانه برای ایجاد نشاط در میان دانشجویان تأکید کرد و افزود: در نظر گرفتن پیوستهای قرآنی برای برنامهها و کلاسهای قرآنی که در طولترم انجام میشود ازجمله اقداماتی است که اساتید میتوانند در جهت رشد و تعالی دانشجویان انجام دهند.
دکتر شیراوژن بهره گرفتن کانونهای مختلف فرهنگی از آموزههای قرآنی را مورد توجه قرار داد و افزود: استفاده از فرصتهای کوتاه و پربرکت مثل گوش دادن به فایلهای صوتی اساتید قرآنی بعد از مدتی سبب انس گرفتن با قرآن کریم میشود.
نظر دهید