• 1401/10/21 - 12:04
  • 198
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

لزوم استفاده از ظرفیت حوزه‌های علمیه در گسترش و نشر سلامت معنوی و سبک زندگی اخلاقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: حوزه‌های علمیه باید سرریز نخبگانی خود را به دانشگاه‌ها بیاورد و از ظرفیت حوزه‌های علمیه در زمینه گسترش و نشر سلامت معنوی، اخلاق و سبک زندگی اخلاقی استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در نشست دبیران و کارشناسان کارگروه " اخلاق و سلامت معنوی و تعهد حرفه‌ای دانشگاه‌های منطقه آمایشی شش کشور" که به میزبانی قم برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس مبانی دینی و اسلامی و آنچه گذشتگان کار کرده‌اند کلید واژه اخلاق و سلامت معنوی دارای اهمیت ویژه‌ای است و باید به آن توجه شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه بالاترین بعد سلامت بعدی است که از معنویت تأثیرگذار و سرریز شده باشد، گفت: پیش از توجه به بعد معنوی سلامت باید به سلامت جسمی، روانی و سلامت اجتماعی توجه کرد.
 
وی در ادامه به بیان شاخص‌های انسان متعالی پرداخت و عنوان کرد: خروجی دانشگاه‌های ما باید به سمت انسانی مادی و معنوی و همچنین انسانی متعالی و عمل‌گرا برود.
 
دکتر مصری با بیان اینکه یکی از کلان برنامه‌های توسعه دانشگاه علوم پزشکی قم بر اساس شاخص‌های نسل چهار و پنج تعریف‌شده است، گفت: یکی از برنامه‌های دانشگاه باید این باشد که روی مزیت‌های نسبی کلان قطب خودمان کار کنیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین به ظرفیت‌های استان و جایگاه ویژه آن در میان سایر استان‌ها اشاره و اظهار داشت: حوزه‌های علمیه باید سرریز نخبگانی خود را به دانشگاه‌ها بیاورد و از ظرفیت حوزه‌های علمیه در زمینه گسترش و نشر سلامت معنوی، اخلاق و سبک زندگی اخلاقی استفاده شود.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 55945

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید