• 1401/08/16 - 11:00

قدردانی بنیاد شهید از خدمات هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی قم

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، از خدمات و تلاش های هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی قم در راستای تلاش های گسترده و خدمات رسانی و اجرای قانون قدردانی کرد.

تقی پور معاون بنیاد شهید استان قم در جلسه ای که به این منظور با حضور دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد گفت: گزینش یکی از مراکز حساس در هر ارگانی به شمار می رود که در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم، واحد گزینش یکی از مراکز موفق در سطح استان و الگویی برای کشور است.

وی عنوان داشت: یکی از اقدامات صورت گرفته توسط گزینش خدمات رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران بوده که از تلاش های آنها قدردانی می کنم.

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با اشاره به جایگاه حساس و ویژه هسته گزینش گفت: این واحد با حساسیت بسیار ویژه ای که دارد در انتخاب افراد موثر و کارآمد نقش داشته و از این رو انتخاب فرد درست برای مجموعه یک نوع باقیات الصالحات به شمار می رود.

وی با تاکید بر گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: خانواده معظم شهدا و ایثارگران در این زمینه نقش مهمی دارند که الگوی جامعه هستند.

آقای عسگری مسئول واحد گزینش دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات و برنامه های این واحد ارائه کرد.

در پایان با اهدا لوحی از تلاش های مجموعه واحد گزینش دانشگاه علوم پزشکی قم قدردانی شد.