• 1399/11/15 - 08:30

قدردانی از تلاش های بسیجیان در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

از تلاش های بسیجیان و کادر بهداشت و درمان استان قم که در راستای اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، تلاش می کنند، قدردانی شد.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه با قدردانی از تلاش ها و همکاری سپاه و بسیج در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی گفت: این طرح در استان، توانسته موفقیت های چشمگیری را به دست آورد که از تلاشگران اجرای طرح قدردانی می کنیم.

وی افزود: طرح شهید سلیمانی در راستای رهگیری و شناسایی بیماران مبتلا به ویروس کرونا مبادرت داشته و اجازه نمی دهد که این ویروس منتقل شود.

سرهنگ کبیری پور معاون هماهنگ کننده سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش های مجموعه کادر بهداشت و درمان گفت: از ابتدای شیوع کرونا بسیج و سپاه در کنار کادر بهداشت و درمان بوده و همواره در این خصوص اعلام آمادگی می کنیم.

در پایان این جلسه از بسیجیان و کادر بهداشت و درمان با اهدا لوحی تقدیر شد.