• 1399/11/14 - 12:14

قدردانی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در جلسه شورای امر به معروف دانشگاه

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور رئیس دانشگاه، معاون دادستان و دبیر قرارگاه دادسرای قم برگزار شد.

دکتر قدیر در این جلسه گفت: موضوع عفاف و حجاب و امر به معروف برای ما بسیار مهم بوده و با وجود وسعت مراکز و فعالیت، تاکید بر این امر داریم.

وی افزود: حفظ شعائر اسلامی مقوله مهمی بوده و سیاست ما نیز پیشگیری و تشویق است.

حجت الاسلام تحریری معاون دادستان قم نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: موضوع نظارت و پیگیری در امر عفاف و حجاب در مراکز دولتی و غیردولتی با نگاه به دور از نگاه‌های سلبی مورد تاکید است که دانشگاه علوم پزشکی قم در این زمینه به خوبی عمل کرده است.

حجت الاسلام پورموسوی دبیر قرارگاه دادسرای قم نیز در این جلسه با اشاره به تدوین شیوه نامه اجرایی عفاف و حجاب در دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این یک اقدام ارزشمند به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که دانشگاه به صورت عملی فعالیت می‌کند.