• 1399/12/05 - 09:53

عملکرد کادر درمانی ایران مثال زدنی است

زائران عراقی در قم پایش می شوند.

دکتر قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در آیین نامگذاری تقاطع غیرهمسطح مدافعان سلامت قم، گفت: در یکسال گذشته تلاش مدافعان سلامت فراتر از ایثار بوده است و از شرافت جامعه پزشکی، پرستاران و کادر سلامت به‌خوبی دفاع شده است.

وی با بیان اینکه مدافعان سلامت افراد تکرارنشدنی هستند، ابراز کرد: هر چند عملکرد کادر درمانی ایران در انتهای شیوع کرونا به درستی قابل قضاوت است ولی هم‌اکنون در تمامی مراجع و آمارهای رسمی عملکرد جمهوری اسلامی از بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا بهتر و بالاتر است.

دکتر قدیر با ابراز نگرانی از شیوع ویروس جهش‌یافته انگلیسی در کشور و استان قم، عنوان کرد: علیرغم اینکه آمارهای بستری افزایش چندانی نداشته است ولی میزان مراجعین و تست‌های مثبت کرونا کمی صعودی بوده است و در روز گذشته بیشترین تست‌های کرونا با حدود ۷۰۰ تست انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه هرلحظه امکان داشته که استان قم درگیر ویروس جهش‌یافته شود، اظهار داشت:وضعیت کشور عراق بسیار نامناسب است و زائران عراقی در استان مورد پایش سلامت قرار می‌گیرند.