علوم پزشکی قم نخستین دانشگاه اجرا کننده طرح جامع بیماران مبتلا به سرطان در کشور است
در همایش ملی "عملکرد شبکه" همایش ملی «دسترسی عادلانه همگانی به خدمات و مراقبتهای سرطان» استان قم به عنوان یک پایگاه و مدل مناسب برای ارائه خدمت طرح مدیریت بهینه و جامع مبتلایان سرطان مورد تأکید قرار گرفت.
در پنل نخست "عملکرد شبکه" گزارشی از اقدامات و عملکرد کارگروههای دارو، مددکاری، اطلاع رسانی و آموزش از سوی دکتر علی اصغر یعقوبی رئیس هیئت مدیره شبکه ملی تشکل های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان و دکتر عبدالرحیم حزینی نائب رئیس هیت مدیره شبکه و همچنین دکتر ملی مهرابی بهار مدیرعامل شبکه ارائه شد.
دکتر علی اصغر یعقوبی رئیس هیئت مدیره شبکه ملی تشکلهای مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان در این پنل، اهمیت دو شاخص در شیوع بیماری سرطان را دارای اهمیت دانست و اظهار داشت: پیشگیری و تشخیص بههنگام در درمان این بیماری بسیار حائز اهمیت بوده و باید با اطلاعرسانی دقیق و آگاهسازی و ارتباط چهرهبهچهره به مردم و بیمار بتوان در درمان و کاهش التیام بیماری کمک کرد.
دکتر عبدالرحیم حزینی نایب رئیس هیات مدیره شبکه ملی تشکلهای مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان نیز با بیان اهمیت استان قم به عنوان یک پایگاه و مدل مناسب برای ارائه خدمت طرح مدیریت بهینه و جامع مبتلایان سرطان گفت: جمهوری اسلامی در سال 2024 شبکه وارد حوزهای شد که از شعارهای جهانی در زمینه سرطان پیش افتاد و در حوزههای مختلف این بیماری که پیش از این در کشور وجود داشت جلوتر رفت و این مدل به خوبی در دانشگاه علوم پزشکی قم به عنوان پایلوت در حال انجام است.
مدیر عامل شبکه ملی خیرین حوزه سلامت در بخش دیگری از این پنل، با ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد تشکلهای مردمی و مؤسسات خیریه حوزه سرطان اظهار داشت: این شبکه با ایجاد سامانه مدیریت بهینه و جامع بیماران مبتلا به سرطان، به رفع دغدغه بیماران مبتلا به سرطان اقدام کرد تا بیماران از خدمات خیریههای مختلف در زمان مناسب بدون مراجعه بهرهمند شوند.
دکتر علی مهرابی بهار اجرای آزمایشی طرح مدیریت بهینه و جامع مبتلایان سرطان در قم را مورد توجه قرار داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم نخستین دانشگاهی بود که با اجرای این مدل به نحوی از پیشگیری و غربالگری گرفته تا تشخیص زودهنگام و بهنگام و درمان سرطان را از فاز مطالعاتی و علمی وارد فاز اجرایی کرده است.
نظر دهید