• 1402/05/29 - 11:32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سمینار آموزشی«اصول و مبانی پیشگیری و کنترل عفونت‌های بیمارستانی» دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

این سمینار آموزشی به همت واحد کنترل عفونت اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور جمعی از اساتید و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سمینار آموزشی «اصول و مبانی پیشگیری و کنترل عفونت‌های بیمارستانی» در ابزارهای بحرانی و نیمه بحرانی به همت واحد کنترل عفونت اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن مفتح ستاد این دانشگاه برگزار شد.

مهم‌ترین محورهای این سمینار که با حضور جمعی از اساتید و اعضای هیئت‌علمی  دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ ضدعفونی‌کننده‌های سطح بالا، بیوفیلم و راهکارهای مقابله با آن و استانداردهای کنترل عفونت اسکوپی ها بودند.

شایان‌ذکر است گروه‌های هدف این مراسم مراکز درمانی دولتی، خصوصی، ارتش، خیریه و تأمین اجتماعی، کارشناسان و سوپروایزر کنترل عفونی، کارشناس بهداشت محیط، سرپرستاران اتاق عمل، سرپرستاران بخش‌های اسکوپی،متخصصین عفونی دانشگاه و بیمارستان‌ها، سرپرستاران بخش‌های ویژه ICU و مسئولین CSSD/CSR بودند.