• 1401/10/07 - 15:17

سرپرست جدید هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شد

در حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، محمود عاشوری به عنوان سرپرست جدید هسته گزینش این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در حکم دکتر مصری رئیس دانشگاه آمده است: خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و امانتی سنگین و بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطا فرموده و شکر نعمت آن است که از این فرصت گران‌قدر در جهت کسب رضایت خالق و مخلوق، نهایت استفاده به عمل آید.

در ادامه تأکید شده است: انتظار می‌رود رفتار کریمانه و حفظ شأن و کرامت والای انسان‌ها، رعایت ضوابط، مقررات اداری، اصول اسلامی و دفاع از ارزش‌ها را سرلوحه کار خویش قرار دهید.

در پایان این حکم خاطرنشان شده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و تحت توجهات خاصه حضرت ولیعصر(ارواحنافداء) در راستای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با رعایت اخلاق‌مداری و قانون‌گرایی و بهره‌گیری از ظرفیت و توانایی‌های موجود در جهت صیانت از سرمایه‌های مادی و معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق برنامه‌های دولت انقلابی و مردمی در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.