• 1399/11/16 - 11:30

ستاد کرونای استان برگزار شد

دکتر قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه، گفت: قم از نظر تعداد مبتلایان به یک وضعیت ثبات رسیده‌است و تعداد بیماران فوتی نیز کاهش یافته‌است.

وی افزود: قم در طی روزهای اخیر از نظر تعداد افراد مبتلا نزولی نبوده و این مساله می تواند نگران کننده باشد.

دکتر قدیر گفت: اجرای قدرتمند طرح شهید سلیمانی و بیماریابی فعال و افزایش تست‌های سریع کرونا اولویت های دانشگاه علوم پزشکی قم در رابطه با کروناست.

وی یادآور شد: تاکنون تست مثبت ویروس جهش یافته انگلیسی در قم ثبت نشده و تا آمدن واکسن تنها راه پیشگیری از کرونا رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و به ویژه استفاده از ماسک است.

دکتر ابرازه ناظر وزیر بهداشت در طرح شهید سلیمانی در قم نیز در این جلسه، گفت: قرنطینه غیرخانگی افراد مبتلا به کرونا باید در یک مکان کاملا مجهز مانند هتل های مجهز و مدرن انجام بگیرد.

وی با اشاره به روند اجرای طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: عملکرد قم در اجرای طرح شهید سلیمانی رضایت بخش و مثبت ارزیابی می‌شود.

در پایان این جلسه از خادمان سلامت قم قدردانی شد.