• 1400/12/28 - 09:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در دیدار معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم و رئیس بنیاد نخبگان استان رقم خورد؛

رایزنی برای حمایت بنیاد نخبگان از ایجاد زیرساخت های علم و فناوری در حوزه سلامت

دکتر کوهپایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم به منظور رایزنی و ایجاد بستر تعاملی علم و فناوری در دفتر رئیس بنیاد نخبگان استان قم حاضر و به بحث و تبادل نظر پرداخت.

در این دیدار دو طرف بر ضرورت تعامل بیشینه در حوزه های نخبگانی تاکید کردند و مقرر شد برنامه دانشگاه علوم پزشکی در بخش های دانشجویان و اساتید و همچنین در حوزه نظریه پردازی اجتماعی در سال ۱۴۰۱ مطرح و مورد حمایت بنیاد نخبگان قرار گیرد.

همچنین دکتر ظریفیان رئیس بنیاد نخبگان استان ضمن استقبال از ورود دانشگاه علوم پزشکی قم به طرح های بنیاد به خصوص طرح شهید احمدی روشن، بر حمایت بنیاد از ایجاد زیرساخت های علم و فناوری در حوزه سلامت استان تاکید کرد.