• 1401/08/12 - 00:01
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم با خانواده معظم شهید قاسم احمدی

در راستای برنامه‌های هفته بهداشت روان، دکتر شجاعی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم به همراه خانم دکتر اسکندی مدیر فرهنگی، دکتر ترابیان مدیر دانشجویی و آقای هزارخوانی رییس اداره مشاوره دانشجویی با حضور در منزل شهید قاسم احمدی از شهدای مبارزه با مواد مخدر با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر شجاعی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، آرامش حال حاضر جامعه را مدیون ایثارگری شهدای گرانقدر دانست و اظهار داشت: شهدا با نثار خون خود باعث سرافرازی کشور و ملت بوده و همگی ما مدیون فداکاری آنان هستیم و وظیفه همه ما این است که از خانواده‌های شهدا سرکشی و پاسخگوی مسائل و مشکلات آنان باشیم.

در پایان این دیدار با اهدا لوح از همسر گرانقدر آن شهید والامقام تقدیر شد.

شهید قاسم احمدی در تاریخ ۶ مهر ماه ۱۳۵۹ در درگیری با اشرار در منطقه سراوان، به همراه همرزمانش به فیض عظیم شهادت نائل آمد و در گلزار شهدای روستای آمره از توابع اراک به خاک سپرده شد.