• 1401/02/22 - 15:29

خیرین و حامیان سلامت قم تجلیل شدند

همایش خیرین و حامیان سلامت استان قم با تجلیل از فعالان این حوزه در بخش‌های مختلف، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قم، همایش خیرین و حامیان سلامت استان قم، پیش از ظهر امروز در سالن امام علی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، در این همایش از حامیان، خیرین و خانواده شهدای سلامت استان قم تقدیر شد.

آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، سید محمد تقی شاهچراغی استاندار قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری و احمد امیرآبادی نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه علی بن ابیطالب(ع) قم، سردار سید محمد میرفیضی فرمانده انتظامی استان، سید مرتضی سقائیان‌نژاد شهردار قم، عباس ذاکریان فرماندار، حجج اسلام والمسلمین لطفی نیاسر و عباس اسکندری مدیران کل صدا و سیما و اوقاف قم، علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش، سید رضا موسوی مشکینی مدیرکل حفاظت محیط زیست، محمدرضا حاجی رضا رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مهدی پهلوانی مدیرکل بهزیستی، محمدرضا بهرامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر و مرتضی نوریان مدیرکل انتقال خون استان قم، حامیان سلامت شاخص استان بودند که در این همایش از آنها تجلیل شد.

در بخش دیگری از همایش، از خانواده‌های مرحومان حاج محمد کوهستانی، حاج سیف‌الدین تولیتی، رجبیان و ترخانی، خانواده امجدی، خرمی روز، حاج حسن آقاجانی، جواد شعبان‌زاده و حجت‌‌الاسلام والمسلمین عباس علی واشیان با ارائه تقدیرنامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر به عمل آمد.

خانواده مرحوم حاج محمود هاشمی منفرد و مرحوم ایزدی هم در این بخش مورد تجلیل قرار گرفتند.

در بخش پایانی هم از حاج سید ناصر علائی، حاج مسعود چالوک، حاج سید روح الله میرباقری، حاج حمید جوادیان، حاج احمد دولتی، حاج حسن مسبح، حاج رضا گیوه‌چی، حاج ابوالفضل هندویان، حاج حسن حلاج‌زاده، امیر حسین نجاتی، دکتر جواد یزدیان، دکتر موسی زین العابدینی، سید هادی چاوشی‌نیا، اعظم زاعر و باغچه گل خوشرو هم با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.