• 1401/09/26 - 14:17

جوانی جمعیت باید به گفتمان غالب در کشور تبدیل شود/ لزوم تبیین پیامدهای تک‌فرزندی برای جامعه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر اینکه جوانی جمعیت باید به گفتمان غالب در کشور تبدیل شود، گفت: زمان طلایی که نیاز داریم تا از بحران جمعیتی عبور کنیم کافی نبوده و در این زمینه نیاز به تلاش مضاعف داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی در نشست هم‌اندیشی ترویج مفاهیم جمعیت و فرزند آوری با بیان اینکه اقدامات انجام‌شده در این حوزه کافی نیست، اظهار داشت: با وجود کسب رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی قم در بین 64 دانشگاه در حوزه جمعیتی نیاز به تلاش و انرژی مضاعف داریم.

وی با بیان اینکه در برخی از دستگاه‌ها حساسیت لازم برای موضوع جوانی جمعیت وجود ندارد، ابراز داشت: در این زمینه نیاز به هم‌افزایی بیشتری داریم.

دکتر محبی عنوان کرد: آموزش فواید فرزند آوری برای کودک، والدین و خانواده‌ها به‌جای تأکید بر ابعاد کلان جمعیت؛ لذت والد شدن و داشتن خانواده خوش جمعیت؛ تبیین پیامدهای تک‌فرزندی و پررنگ نمودن حرمت سقط‌جنین از جمله مهم‌ترین درس آموخته‌های حوزه بهداشت در زمینهٔ انتقال مفاهیم جمعیت هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: اطلاع از حمایت‌های مادی از زوجین نابارور در قانون؛ فرهنگ‌سازی تکریم نقش مادری و پدری در جامعه و حمایت‌های مادی قانونی از مادران شاغل از دیگر درس آموخته‌های این حوزه هستند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین وحدتی آراسته مدیرکل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب‌های کشور در ادامه این نشست بر لزوم تشکیل اتاق فکر در حوزه جوانی جمعیت در سطح استان تأکید کرد و گفت: با تشکیل این اتاق فکر باید هر دستگاهی وظایفی را به عهده بگیرد.

دکتر باقریان معاون فنی مرکز بهداشت استان قم نیز در این نشست، بر لزوم یاد دادن مهارت‌های زندگی به جوانان تأکید و خاطرنشان کرد: در نهادهای فرهنگی باید کودکان، مادران شیرده، باردار و شاغل و همچنین جوانان مورد حمایت جدی قرار گیرند.
  • گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت