جشن روز ماما برگزار شد/فعالیت 851 ماما در استان قم
همزمان با روز جهانی ماما، جشن این روز با حضور ماماهای استان قم و همچنین دکتر رئیسی منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمدمنان رئیسی منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت روز ماما گفت: ماماها نقش مهمی در جامعه داشته و اقدامات آنها ایثارگرانه بوده که در راستای کمک به مادر و کودک موثر است.
وی به اجرای طرح نفس و جلوگیری از سقط جنین اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح بسیار مهم و ضروری است که در استان قم با موفقیت در حال اجرا بوده که از برگزار کنندگان آن که ماماهای استان هستند قدردانی می کنم.
دکتر محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گفت: ماماها به عنوان سفیران جوانی جمعیت به شمار می روند که با تلاش و صبوری در راستای کمک به جامعه تلاش می کنند.
وی گفت: در حال حاضر 851 ماما در استان قم فعال هستند که از این تعداد، ۵۴۰ ماما در بخش بهداشت و درمان قم و ۶۲ ماما در دفاتر کار مامایی و مراکز مشاوره فعالیت دارند.
دکتر محبی افزود: ۲۴۹ ماما در معاونت درمان و آموزش دانشگاه علوم پزشکی قم مشغول به کار هستند که پنج نفر دارای مدرک دکتری و ۱۰ ماما دارای کارشناسی ارشد هستند.
دکتر اصغری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گفت: یکی از خدمات ارزنده ماماها در موضوع جوانی جمعیت است که از تلاش های آنها قدردانی کرده و همواره قدردان زحمات این عزیزان هستیم.
وی بیان داشت: باید با تلاش و برنامه ریزی و کوشش مضاعف در زمینه رفع مشکلات جامعه مامایی تلاش کنیم تا قدردان خدمات ایثارگرایانه آنها باشیم.
همچنین مریم عرب نژاد سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری قم نیز در این جلسه گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم در زمینه جوانی جمعیت اقدامات ارزشمندی را انجام داده است و با حرکت های جهادی ماماها شاهد رشد جمعیت در استان هستیم.
وی گفت: در تلاش هستیم تا رویداد جوانی جمعیت و طرح تحول فرزند ایران اسلامی را در استان قم برگزار کنیم که در این راستا نیازمند همراهی ماما هستیم.
دکتر عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم نیز در این جلسه گفت: وظیفه خود دانستم که به عنوان مسئول صنف جامعه پزشکی از زحمات و تلاش های مامای استان قدردانی کنم که تلاش های شما بسیار ارزنده و قابل تقدیر است.
وی بیان داشت: بیش از هزار و 200 ماما در استان قم عضو سازمان نظام پزشکی هستند اما کمتر از نیمی از آنها به فعالیت مامایی مشغول بوده و کمتر از 10 درصد این جمعیت دارای دفتر کار مامایی هستند.
رئیس سازمان نظام پزشکی قم گفت: این نشان می دهد که باید در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها تجدید نظر شود و از سوی دیگر مطالبات جامعه مامایی را همواره دنبال و در راستای اجرای آن کوشید.
وی گفت: رشته مامایی یکی از معدود رشته هایی است که همه به آن نیاز دارند و کسی از این امر مستثنی نیست و این خود نشان دهنده اهمیت جایگاه ماما است.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از ماماهای برتر استان و همچنین ماماهایی که در عرصه جوانی جمعیت و جلوگیری از سقط جنین تلاش کرده اند، قدردانی شد.