تلاش برای افزایش رضایتمندی مردم از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه، بر لزوم افزایش رضایتمندی مردم از مراکز درمانی دانشگاه تأکید کرد و گفت: اقدامات مؤثر و زیربنایی مناسبی در دانشگاه آغاز شده که باید به‌صورت منسجم و هماهنگ پیگیری شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه، با اشاره به لزوم تقویت حوزه‌های خدماتی دانشگاه و معاونت‌های بهداشتی، درمانی و غذا و دارو گفت: مراجعین باید در راستای توسعه خدمات و افزایش رضایتمندی مردم حرکت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نظارت هوشمندانه و تقویت شاخص‌های ارائه خدمت در هر یک از این بخش‌ها را موردتوجه قرار داد و افزود: همه این فرآیندها باید مورد رضایتمندی مردم به‌ویژه در مراکز درمانی شود.

وی نگاه علمی و اصلاح فرایندها، تقویت شاخص‌ها در حوزه‌های مختلف علمی و فرهنگی و ارائه عملکرد مناسب از فعالیت هارا لازمه هر یک از بخش‌های این دانشگاه برشمرد و گفت: اقدامات مؤثر و زیربنایی مناسبی در دانشگاه آغاز شده که باید به‌صورت منسجم و هماهنگ پیگیری شود.