• 1401/04/25 - 08:40
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تدوین نقشه راه همکاری های مشترک بین معاونت آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم

نقشه راه همکاری های مشترک بین معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم با توجه به لزوم همکاری و هماهنگی بیشینه بین دو معاونت آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه جلسه مهم و راهبردی تدوین نقشه راه همکاری های مشترک با حضور دکتر حرمتی معاون آموزشی دانشگاه در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه طرفین به طرح موضوعات مشترک پرداخته و مقرر شد تا از ظرفیت شوراهای عالی دو طرف برای حل چالش های احتمالی آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی، دانشجویان و پرسنل دانشگاه و همچنین عموم مردم استفاده شود.ایجاد انگیزه مضاعف برای اعضای هیات علمی در انجام وظایف هفت گانه، ارتقای سطح کمی اعضای هیات علمی پژوهشی، معادل سازی فعالیتهای تحقیقاتی، آیین نامه پایه های تشویقی و افزایش خدمات رفاهی از جمله مهمترین مسائل مورد بحث بوده اند.

همچنین مقرر شد این جلسات به صورت دوره ای و با حضور مدیران ارشد دو معاونت برگزار شده و مصوبات پیگیری شوند.

• گروه خبری : اخبار,طرح ها