برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی قم در چهاردهمین المپیاد علمی علوم پزشکی کشور تجلیل شدند

دانشجویان برگزیده دانشگاه علوم پزشکی قم در چهاردهمین المپیاد علمی دانشگاه‌های پزشکی کشور با حضور دکتر پرهام سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم طی سخنانی، دستیابی به این موفقیت مهم را برای شخص دانشجویان و دانشگاه بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: امید است این موفقیت مقدمه‌ای برای کسب افتخارات بیشتر برای دانشجویان و دانشگاه باشد.

دکتر محمود پرهام افزود: کسب پنج مدال و شش دیپلم افتخار از سوی دانشجویان سبب شد دانشگاه علوم پزشکی قم جزو دانشگاه‌هایی باشد که در سطح کلان منطقه شش خوش بدرخشد.

همچنین دکتر قارلی پور مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم به ارائه گزارشی از موفقیت‌ کسب شده از سوی دانشجویان دانشگاه پرداخت و گفت: دانشجویان المپیادهای علمی گنجینه‌های انسانی و نخبگانی کشور هستند که کشف این استعدادها یکی از وظایف دانشگاه است.

در پایان این مراسم نفرات برگزیده مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش انفرادی این رویداد علمی محمدصدرا ثقفی مدال طلای حیطه تفکر علمی، در علوم پایه الهام علیرضایی مدال نقره حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه‌‍‌های هزاره سوم و سارا افشاری مدال برنز حیطه استدلال بالینی را کسب کرده‌اند.

در بخش تیمی نیز سید محمدمهدی احمدزاده مدال نقره حیطه آموزش پزشکی و سید مهدی مهاجران مدال نقره حیطه آموزش پزشکی را در چهاردهمین المپیاد علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌اند.

همچنین نرگس کلهر دیپلم افتخار حیطه استدلال بالینی، سید مهدی مهاجران دیپلم افتخار حیطه آموزش پزشکی سید هاشم علوی دیپلم افتخار حیطه مدیریت نظام سلامت و زهرا حقی دیپلم افتخار حیطه مطالعات میان رشته ای سلامت بودند که موفق به کسب دیپلم افتخار انفرادی شده‌اند.

دارندگان دیپلم افتخار در بخش تیمی نیز مهدیار محمودی دیپلم افتخار در حیطه تفکر علمی در علوم پایه و محمدصدرا ثقفی دیپلم افتخار در حیطه تفکر علمی در علوم پایه را کسب کردند.