• 1401/02/22 - 09:07

برگزاری نخستین جلسه شورایعالی امر به معروف در دانشگاه علوم پزشکی قم

در نخستین جلسه شورایعالی امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم ایجاد و احیای کمیته های فرعی این شورا با هدف نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر و مقوله عفاف و حجاب تاکید شد.

نظارت بر حسن اجرای شیوه نامه های رفتاری و اخلاقی و رعایت شرایط پوشش حرفه ای در واحدهای دانشگاه و موسسات خصوصی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

ایجاد کمیته انطباق امور اداری و فنی موسسات پزشکی با موازین اسلامی در دانشگاه از مصوبات این جلسه بود.

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه با بیان اینکه به معروف و نهی از منکر و ارزشهای اخلاقی هزینه ها را کم و فضیلت های انسانی را تقویت می‌کند افزود: این ارزش های اگر نهادینه شود بهره های بسیاری به همراه دارد که نمونه آن وفاداری و تقویت حس نوع دوستی در حوزه‌های مختلف به ویژه سلامت است.