• 1394/10/06 - 08:35

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده‌های بهداشت و پیراپزشکی

مراسم جشن دانش آموختگی 180 نفر از دانشجویان دانشکده‌های بهداشت و پیراپزشکی در سالن شهید مفتح ستاد دانشگاه برگزار شد.

این مراسم که دانشجویان فارغ التحصیل و خانواده‌های آنان حضور داشتند با برنامه‌های شاد و متنوعی همراه بود که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
در ابتدای مراسم دکتر حکیم الهی، معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن تبریک به دانشجویان بابت موفقیت کسب گردیده و عرض خیرمقدم به همه مدعوین، در سخنانی کوتاه آنان را به خدمت متعهدانه به جامعه توصیه نمود و اظهار داشت: لازم است خانواده‌های دانشجویان نیز به امر ازدواج زود هنگام و آگاهانه آنان توجه ویژه‌ای مبذول داشته باشند.
در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین طاهری خرم آبادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سخنانی ضمن تبریک به دانشجویان، آنان را نسبت به شاکر بودن به درگاه خدای متعال، تواضع در برابر مردم و والدین، مغرور نبودن و ازدواج به موقع سفارش نمود.
مولودی خوانی به مناسبت ایام خجسته ماه ربیه الاول و اجرای موسیقی سنتی، پخش کلیپ و برگزاری مسابقه از دیگر بخش‌های این مراسم خاطه انگیز بود.
حسن ختام برنامه نیز قرائت سوگند نامه توسط دانشجویان همراه با اهدای تندیس جشن دانش آموختگی به آنان بود.

• گروه خبری :
  • کد خبر : 21971