• 1401/01/08 - 10:06

بازرسی از 34 داروخانه قم در ایام نوروز و پاسخگویی به 150 مشاوره غذایی و دارویی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم از اقدامات صورت گرفته این معاونت در ایام نوروز گفت.

دکتر حضوری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته این معاونت در ایام نوروز گفت: از ابتدای فعالیت ستاد تسهیلات نوروزی تا هفتم فروردین ماه، 34 مورد بازرسی از داروخانه های استان، 73 مورد ماموریت به منظور تشدید نظارت برچسب محصولات و کنترل اصالت فرآورده های غذایی، 28 مورد بازرسی توسط کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی از واحدهای تحت پوشش انجام شده است.

وی بیان داشت: همچنین کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفی این معاونت بر روی 26 نمونه ارسالی به آزمایشگاه 117 مورد آزمایش کنترل کیفیت انجام داده اند.

دکتر حضوری بیان داشت: قابل ذکر است کارشناسان این معاونت طی این مدت ضمن پاسخگویی به 150 مورد از تماس های تلفنی، مشاوره غذایی و دارویی لازم را در این خصوص به سوالات همشهریان محترم ارائه کردند.