• 1400/01/22 - 22:46

بازدید میدانی دکتر قدیر از وضعیت بیمارستان فرقانی قم

در ادامه بازدید های شبانه دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از بیمارستان های کرونایی استان امشب وی به همراه دکتر پرهام معاون درمان و دکتر فرزین نیا معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در بیمارستان فرقانی از نزدیک وضعیت بیمارستان را مورد ارزیابی قرار دادند.

بازدید از تریاژ و اورژانس بیماران کرونایی و غیر کرونایی بازدید از بخشهای بیمارستان بازدید از وضعیت مادران باردار کرونایی بازدید از آی سی یو و... از جمله این بررسی ها بود.

در این بازدید که دکتر حکیم الهی رئیس بیمارستان نیز حضور داشت دکتر قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، ضمن قدردانی از تلاش های کادر درمان و پشتیبانی این بیمارستان بر خدمات رسانی هرچه مطلوب‌تر و دقیق تر به بیماران تاکید کرد.

یکی از بخشهایی که مورد بازدید قرارگرفت بخش مادران باردار مبتلا به کرونا بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با با اشاره به کمتر شدن تعداد این مادران در بیمارستان، بر پیگیری مستمر وضعیت مادران باردار ترخیص شده تاکید کرد.