• 1394/08/19 - 11:07
دکتر ایرانی خواه در منزل شهید امدادگر سید مهدی برقعی

امدادگران نقش غیر قابل انکاری در دوران دفاع مقدس داشتند.

صبح امروز دکتر ایرانی خواه با حضور در منزل امدادگر شهید سید مهدی برقعی یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ابوالفضل ایرانی خواه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم در این دیدار ضمن تبیین رشادت های شهدا و ایثارگران به ویژه امدادگران در دوران 8 سال دفاع مقدس، آنان را مردان بزرگی دانست که برای اعتلای پرچم اسلام و کشور عزیزمان ایران از جان خود گذشتند و ما تا ابد وام دار فداکاری هایشان هستیم.
دکتر ایرانی خواه در ادامه افزود: یکی از شاخصه های مهم دفاع مقدس، بحث امر به معروف و نهی از منکر بود که بایستی با احیای دوباره آن در میان جامعه این مقوله ی بسیار مهم و حیاتی را که از تاکیدات دین مقدس اسلام است در میان مردم ساری و جاری نماییم..
در ادامه خانواده شهید برقعی با بیان خاطراتی از فعالیت های فرزند شهید خود در دروران انقلاب اسلامی یاد و خاطره این شهید و دیگر شهدای انقلاب اسلامی و 8 سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.
شایان ذکر است سید محمود برقعی پدر بزرگوار شهید، از خیرین حوزه سلامت استان به شمار می آید که نقش به سزایی در احداث پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قم داشته است.

• گروه خبری :