• 1399/11/20 - 07:20

افتتاح 10 پروژه بهداشت و درمان در قم

همزمان با ایام الله دهه فجر 10 پروژه بهداشت و درمان به همت دانشگاه علوم پزشکی قم به بهره برداری رسید.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این پروژه ها شامل بهره برداری از اورژانس بیمارستان امیرالمومنین(ع) با 25 تخت، تریاژ، سی تی اسکن، آزمایشگاه، دندانپزشکی کودکان، ساختمان اورژانس روستایی و... است که امروز به بهره برداری رسید.

وی افزود: تلاش ما بر این بود که بتوانیم با تمام توان در راستای خدمات رسانی به همشهریان گام برداشته و زیرساخت های بهداشت و درمان را توسعه دهیم.

دکتر قدیر با اشاره به وضعیت کرونایی در قم گفت: در حال حاضر وضعیت نسبتا متعادلی در استان داریم و بیمارستان امیرالمومنین(ع) مخصوص بستری بیماران در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: البته تمامی بیمارستان ها ملزم به پذیرش بیمار با علائم کرونا هستند، اما بعد از اقدامات اولیه، به بیمارستان امیرالمومنین(ع) برای بستری، منتقل می شوند.