• 1401/06/08 - 10:05
  • 533
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

11 میلیارد تومان هزینه افتتاح پروژه‌های علوم پزشکی قم به مناسبت هفته دولت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم به افتتاح و رونمایی هفت پروژه دانشگاه به مناسبت هفته دولت اشاره کرد و گفت: انجام این پروژه ها 11میلیارد تومان هزینه برده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری امروز با حضور در برنامه رادیویی بی‌تعارف ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و پروژه‌های افتتاحی هفته دولت به سوالات و پرسش‌های مخاطبین این برنامه پاسخ گفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم در ابتدا به افتتاح و رونمایی هفت پروژه دانشگاه به مناسبت هفته دولت اشاره و اظهار داشت: انجام این پروژه ها 11میلیارد تومان هزینه برده است؛ علاوه بر افتتاح این پروژه‌ها چند پروژه دیگر هم در دست افتتاح و بهره برداری در آینده نزدیک داریم که به زودی انجام خواهد شد.

وی همچنین به اقدامات و برنامه‌های چند ماه اخیر دانشگاه اشاره و ابراز کرد: ارزیابی میدانی از کل شبکه بهداشت استان یکی از اقدامات مهم بوده که با انجام آن در صدد توسعه شبکه بهداشتی و درمانی استان در دو شهر جعفریه و کهک هستیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه بر لزوم ارتقا فعالیت های اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی تاکید و تصریح کرد: اورژانس برخی از بیمارستان ها در حال حاضر جوابگوی همه جانبه حوادث و سوانح نبوده و بایستی یک مگا اورژانس یا اورژانس استاندارد در محل مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و امیرالمومنین ایجاد شود.

وی همچنین درخصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا و آبله میمونی در سطح کشور و استان قم گفت: در حال حاضر در وضعیت زرد کرونایی هستیم؛ به دلیل واکسیناسیون وسیعی که درکشور و استان انجام شد خیلی کمک کرد که پیک ششم و هفتم بیماری را به آرامی طی کنیم.

دکتر مصری با بیان اینکه دوام و پایداری واکسن کرونا در حد شش الی نه ماه بیشتر نیست بر لزوم تزریق دوز سوم و چهارم این واکسن تأکید کرد و گفت: توصیه اکید دارم مردم این واکسن ها را به موقع بزنند تا با آرامش بیشتر در مراسم اربعین حسینی شرکت و خطر ابتلا مجدد به بیماری را کاهش دهند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین به اجرای طرح دارویار در کشور اشاره و عنوان کرد: این طرح باعث جلوگیری از قاچاق دارو به کشورهای همسایه و دادن یارانه به بیمه‌ها می‌شود، با اجرای آن هم از جهت کمبود دارو و هم از جهت دسترسی‌های دارویی دیگر مشکل نخواهیم داشت.

وی در ادامه آخرین وضعیت بیمارستان ایزدی را مورد توجه قرار داد و گفت: این بیمارستان مشکلاتی از جمله تک تخصصی بودن و همچنین عدم مقاوم سازی ساختمان را داشت و با ارزیابی که از سوی مسئولین وزارت بهداشت انجام شده به این نتیجه رسیده اند امکان مقاوم سازی در این بیمارستان وجود ندارد.

دکتر مصری ادامه داد: در نتیجه خدمات رسانی بیمارستان ایزدی به یک بیمارستان استاندارد به نام بیمارستان فرقانی انتقال یافته و با صحبت‌هایی که با وراث واقفین بیمارستان ایزدی صورت گرفت مقرر شد یک بیمارستان جایگزین احداث شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 53031

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید