پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت روز علوم آزمایشگاه

متن پیام بدین شرح است؛

بسمه تعالی

فرارسیدن ۳۰ فروردین، سالروز تولد «حکیم جرجانی» و روز علوم آزمایشگاهی فرصت مناسبی است تا از زحمات جامعه فرهیخته و تلاشگر در این زمینه قدردانی کنیم.

این عزیزان با کمک به تشخیص و به موقع، نقش مهم در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری‌ها دارند و توانسته‌اند نقش اساسی در روند درمانی و بهبودی بیمار ایفا کنند.

بدون شک اعتبار و جایگاه آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت مدیون تلاش‌ها و از خود گذشتگی‌های همکاران آزمایشگاهی است که شبانه روز در حال خدمات رسانی هستند.

در اپیدمی کرونا نیز شاهدیم که بخش آزمایشگاهی با انجام آزمایش‌ها در تشخیص این بیماری و جلوگیری از انتشار ویروس نقش اساسی داشتند و سخت کوشانه تلاش نمودند.

اینجانب ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی به جامعه آزمایشگاهی استان قم برای همه این عزیزان سعادت و سربلندی را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر مهدی مصری
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم