پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت فرارسیدن هفته معلم و گرامیداشت مقام استاد

متن پیام بدین شرح است؛

بسمه تعالی

۱۲ اردیبهشت ماه سالروز شهادت شهید والامقام استاد دکتر مطهری و روز معلم و استاد است که این روز را به همه معلمان و اساتید ارزشمند تبریک می گویم.

اهمیت جایگاه تعلیم و تعلم در اسلام بر کسی پوشیده نیست به گونه ای که قرآن کریم و ائمه اطهار(ع) همواره بر این امر تاکید داشته و مسلمانان را به علم آموزی تشویق می کنند.

در این میان اساتید و معلمان نقش کلیدی و محوری در توسعه علوم و شکل گیری یک ذهن پویا در جامعه دارند که این ذهن پویا موتور محرکه برای توسعه و آبادانی کشور خواهد بود.

معلمان و اساتید در تلاش برای فتح قله های دانش همواره سرآمد بوده اند به گونه ای که جمهوری اسلامی ایران به برکت این اقدام ارزشمند توانسته، با وجود تمامی تحریم ها به جایگاه علمی مناسبی دست یابد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه معلمان و اساتید شهید، این هفته را خدمت معلمان و اساتید ارزشمند، به ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک می گویم و برای همه این عزیزان آرزوی توفیق دارم.

دکتر مهدی مصری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم