• 1400/01/30 - 08:45

پیام تبریک معاون محترم بهداشتی قم به مناسبت روز آزمایشگاه

بنام ایزد یکتا

فرا رسیدن ۳۰ فروردین ماه، زادروز حکیم جرجانی به نام روز علوم آزمایشگاهی نامگذاری شده است و فرصت مغتنمی است برای قدردانی از تلاش ها و خدمات سفیدپوشان این عرصه. در این برهه از زمان که استان قم همانند سایر استانهای کشور در حال مقابله با ویروس کرونا بوده  و از تمامی ظرفیتها بهره گرفته و نهایت سعی خود را برای پیشگیری و قطع زنچیره این ویروس صرف نموده است، همکاران عزیز ما در رشته علوم آزمایشگاهی دوشادوش سایر مدافعان عرصه سلامت با وجود انواع خطرات محیطی و الودگی ها ایثارگرانه و بی توقع از هیچ کوششی در تشخیص این ویروس در راستای کمک به تیم پزشکی دریغ نکرده اند .

جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان عرصه سلامت، با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، در ارتقا سلامت جامعه نقش حایز اهمیتی را در کنترل و مدیریت بیماریها ایفا می کنند.  این روز بزرگ را به تمام تلاشگران این عرصه بویژه در حوزه بهداشت، صمیمانه تبریک عرض می کنم.  سلامت، بهروزی و توفیقات روز افزون برای تمام سپیدپوشان این خانواده بزرگ آرزو می کنم.

دکتر سیامک محبی
              معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان قم