پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج

بسمه‌تعالی

پنجم آذرماه سالروز تشکیل بسیج، یکی از روزهایی است که با ژرف‌اندیشی امام راحل(ره) شجره طیبه‌ای کاشته شد که امروز به‌عنوان یک درخت تنومند در عرصه‌های مختلف به بار نشسته و پویایی و پیشرفت را در ابعاد گوناگون به ارمغان آورده است.

بسیجیان امروز با اقتدا به ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در عرصه‌های مختلف، علمی، اقتصاد مقاومتی، سازندگی، پزشکی و... اثرگذار هستند تا آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی را از گزند و آسیب بدخواهان در امان نگه‌دارند.

در بحران شیوع ویروس کرونا نیز، نیروهای مخلص بسیجی به مدد کادر بهداشت و درمان آمدند و در اجرای برنامه‌هایی همچون طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، اجرای واکسیناسیون ملی علیه کووید19 و... خوش درخشیدند به‌گونه‌ای که خاطرات رشادت‌های دوران دفاع مقدس را در اذهان زنده کردند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای گرانقدر ایران اسلامی به‌ویژه شهدای مدافع سلامت و تبریک پنجم آذرماه سالروز تشکیل بسیج، ارتقا و موفقیت روزافزون این نهاد مقدس را از خداوند منان خواستارم.

دکتر محمدرضا قدیر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم