• 1400/01/30 - 10:45

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

بسمه تعالی

۳۰ فروردین، سالروز حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی که روز علوم آزمایشگاهی نامگذاری شده است را ارج نهاده و از زحمات این عزیزان و تلاشگران قدردانی می‌ کنیم

این فرهیختگان با اقدامات تشخیصی خود، کمک شایانی به بیماران و پزشکان نموده و در راستای خدمات رسانی به سلامت جامعه می‌ کوشند.

در اپیدمی کرونا، تلاش عزیزان علوم آزمایشگاهی که شبانه روز در تشخیص بیماران کرونایی کوشیدند بر کسی پوشیده نیست و این عزیزان در قطع زنجیره انتقال ویروس نقش به سزایی داشتند.

همکاران علوم آزمایشگاهی با تلاش ارزشمند و ایثارگرایانه خود تلاش می‌ کنند تا همواره، جامعه‌ ایسالم و به دور از بیماری را به همگان اهدا کنند که از خدمات آنها قدردانی می‌ کنیم.

اینجانب ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی، از تمامی فداکاران عرصه آزمایشگاه‌ ها به ویژه آزمایشگاهی‌ های استان قم تشکر کرده و برای آنها آرزوی سلامتی دارم.

دکتر محمد رضا قدیر
                     رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم