• 1400/09/11 - 12:40
پیشتازی دختران در آمار قبول شدگان

پذیرش ۵۴۵ دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی قم

دکتر حیدری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: برای سال تحصیلی جدید ۵۴۵ دانشجوی جدید پذیرش شده است که از این تعداد ۳۱۳ نفر دانشجوی بومی و ۲۳۲ نفر غیر بومی هستند.

وی بیان داشت: ۶۰ درصد دانشجویان پذیرش شده خانم بوده که افزایش آمار قبولی دانشجویان دختر نسبت به پسر را نشان می‌دهد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: با ورود دانشجویان جدید تعداد کل دانشجویان دانشگاه به ۲ هزار و ۵۳۸ می‌ رسد که هزار و ۴۰۹ نفر از آن‌ ها بومی استان و هزار و ۱۲۱ نفر از استان‌های دیگر هستند.

دکتر حیدری گفت: این دانشجویان در ۷ دانشکده و ۳۴رشته در مقاطع مختلف به تحصیل مشغول هستند و دانشگاه علوم پزشکی قم در زمینه تعداد اعضاء هیأت علمی و نسبت هیأت علمی به دانشجو با فعالیت ۲۴۸ عضو هیأت علمی، دارای نسبت هیأت علمی به دانشجو ۹.۷۷ است که نسبت به سایر مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم و وزارت بهداشت و همچنین استاندارد کشوری وضعیت مطلوبی دارد.

وی با اشاره به فعالیت بین المللی دانشگاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی قم در زمینه جذب دانشجوی خارجی نیز با جذب ۶ دانشجوی جدید، تعداد دانشجویان بین الملل خود را به ۹۲ نفر رسانده است.