• 1401/01/10 - 11:57
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

لزوم بهره گیری از شعار سال و توسعه شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تحقیق و پژوهش را موتور محرک برای ارتقا مباحث علمی در کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به ویژگی‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور به منظور بهبود توان داخلی و ارتقای آن، پژوهش های کاربردی بسیار مهم و اساسی است که باید مد نظر باشد.

دکتر مصری امروز در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی قم که با حضور دکتر پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار شد گفت: این نخستین سفر دکتر پناهی در سال جدید است که با قم انجام شد و امیدواریم منشا خیر و برکت باشد.

وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین افزود: رهبر معظم انقلاب در چند سال اخیر در نام‌گذاری سال بر تولید تاکید داشتند و امسال به همراه تاکید بر این امر، به همراهی حوزه‌های دانش بنیان و پژوهشی عنایت ویژه‌ای دارند.

دکتر مصری با تاکید بر ارتباط گسترده میان حوزه های مختلف با معاونت پژوهش گفت: یک برنامه جامع برای درمان استان در حال تدوین است که ارتقای توانمندی‌های دانشگاه در این حوزه مستلزم پژوهش محور شدن این امور است.

وی گفت: شهر مقدس قم به عنوان پایگاه جهان تشیع، یک شهر بین‌المللی است که ظرفیت بسیار خوبی در توسعه علوم انسانی و مباحث میان رشته‌ای دارد و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته آمادگی این را داریم که به عنوان حلقه واسط میان حوزه علمیه و وزارت بهداشت نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.