• 1401/02/21 - 17:40

فرصت طلایی واکسیناسیون نباید از دست برود / عادی انگاری در خصوص کرونا سم است

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد کرونا استان گفت: یکی از مسائلی که نباید فراموش کنیم، امر عادی انگاری در مقوله کرونا است که متاسفانه اگر این روند ادامه یابد ما را دچار مشکل خواهد کرد.

وی افزود: نباید در جامعه تصور شود که کرونا از بین رفته است، چرا که این امر بار دیگر کشور را دچار مشکلات عدیده از جمله محدودیت ها می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اهمیت واکسیناسیون گفت: فرصت طلایی واکسیناسیون را نباید از دست بدهیم و همه گروه ها باید واکسن دریافت کرده و ایمن سازی شوند.

دکتر مصری با اشاره به اثرات مثبت واکسن گفت: در بررسی های صورت گرفته، افرادی که بر اثر کرونا فوت می کنند، اغلب واکسن نزده و یا واکسیناسیون ناقص داشته اند.

وی در خصوص دوز چهارم واکسن گفت: این دوز مخصوص گروه سنی بالای 70 سال و همچنین بیماران زمینه ای است که باید مد نظر باشد.

• گروه خبری : اخبار,کرونا