• 1400/03/04 - 10:33

فراخوان ثبت بیماران دیابتی مصرف کننده انسولین قلمی

در این طرح اطلاعات تمامی بیماران مصرف کننده انسولین قلمی ثبت و حواله انسولین بدون درج داروخانه صادر می‌ شود. در نتیجه بیمار هر ماه با در دست داشتن نسخه دارویی و مراجعه به داروخانه محدوده محل سکونت می‌‌تواند نسبت به دریافت سهمیه انسولین خود اقدام نماید.

دسترسی به آمار به روز بیماران دیابتی دریافت کننده انسولین قلمی جهت برآورد دارو و خدمات مورد نیاز این بیماران همواره از دغدغه‌ های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قم بوده، لذا از تاریخ ۱۴۰۰/۲/۴ طرح رجیستری (سرشماری) این بیماران در سامانه « مدیریت بیماری‌ های نادر (RDA) » آغاز گردیده است. از قابلیت‌ های مهم این سامانه عدم امکان ثبت سهمیه تکراری برای یک کدملی به طور همزمان در دو دانشگاه علوم پزشکی/ استان می‌باشد.

لذا خواهشمندیم بیماران با مراجعه به مراکز دیابت منتخب (پیوست)؛ اقدام به ثبت اطلاعات خود و دریافت حواله الکترونیک انسولین قلمی در سامانه مدیریت بیماری‌ های نادر (RDA) نمایند.

دانلود فایل پیوست: لیست مراکز منتخب دیابت قم

فایل ها