• 1401/04/29 - 11:58

دیدار با خانواده معظم شهید سید محمد موسوی نژاد همزمان با ایام دهه ولایت

همزمان با ایام دهه ولایت و با هدف تکریم سادات، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم و کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی در راستای برنامه‌های کنگره ملی شهدای استان قم با خانواده معظم شهید سید محمد موسوی نژاد دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین خانبان به ذکر مناقب و فضایل امیرالمومنین علی (ع) پرداختند و سپس همسر شهید سید محمد موسوی نژاد به بیان خاطراتی از وی پرداخت.

گفتنی است؛ شهید سید محمود موسوی نژاد در بهار ۱۳۳۹ در روستای تراکمه از توابع شیراز دیده به جهان گشود. در سال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و در نتیجه آن صاحب پنج فرزند شد. تحصیلات حوزوی را تا پایان سطح یک ادامه داد و از طریق مراکز اعزام طلاب، عازم جبهه‌های دفاع مقدس شد تا اینکه سرانجام در تابستان ۱۳۶۳ و در منطقه سرو ارومیه بر اثر اصابت گلوله مستقیم گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب به فیض رفیع شهادت نائل گردید.