• 1401/05/10 - 14:12

تامین نیروی متخصص رادیولوژیست در مراکز درمانی دولتی با همکاری بخش خصوصی

دکتر رضایی سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با توجه به اهمیت فعالیت مراکز رادیولوژی در مراکز درمانی و با توجه به کمبود نیروی متخصص در این حوزه، از همکاران بخش خصوصی استفاده می‌کنیم.

وی گفت: در جلسه ای که با حضور دکتر مصری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم و همچنین دکتر عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی و مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه و رئیس رادیولوژی استان برگزار شد، به ناچار مقرر شد تا بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی در تامین نیروی متخصص مراکز درمانی دولتی استفاده کنیم.

دکتر رضایی گفت: برخی از متخصصان رادیولوژی مراکز درمانی در قم دچار کرونا شده و یا اینکه مدت زمان فعالیت آنها در قم به اتمام رسیده و از این رو مراکز درمانی را دچار مشکل کرده است که با برگزاری این جلسه مقرر شد برخی از شیفت ها را از همکارانی که در مطب های خود و یا درمانگاه ها مشغول فعالیت هستند، استفاده کنیم.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با این برنامه ریزی مشکل کمبود متخصص رادیولوژی در مراکز درمانی برطرف و بیماران خدمات ارائه می کنند.

• گروه خبری : اخبار,کرونا