• 1400/12/13 - 17:53
راه اندازی قرارگاه امداد درمان و بهداشت

برگزاری جلسه کمیته بهداشت و درمان نیمه شعبان قم

این جلسه به ریاست دکتر مصری رییس دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار و بر خدمات رسانی بهداشتی، امدادی و درمانی به زائران نیمه شعبان تاکید شد.

دکتر مصری گفت: قرارگاه امداد، درمان و بهداشت در جوار مسجد مقدس جمکران دایر می شود که علاوه بر نیروهای اورژانس، همکاران هلال احمر ، بسیج، آتش نشانی و نیروی انتظامی نیز حضور خواهند داشت.

وی گفت: پیگیری‌ها به منظور استقرار اتوبوس آمبولانس، موتورلانس و بالگرد نیز در حال انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: سه حوزه امدادی، بهداشتی و درمانی با تمام توان باید برنامه ها را دنبال کرده و تاکید کرده ایم تمام کمیته‌ها باید پیوست بهداشتی داشته باشند.

وی با اشاره به لزوم توجه به بیماری کرونا گفت: نباید تصور کنیم که این بیماری تمام شده است و از این رو تزریق سه دوز واکسن برای زائران و مدیریت ازدحام مورد تاکید است.

• گروه خبری : اخبار,کرونا