معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد:

اعتباربخشی پزشکی عمومی قم به مدت 2 سال تایید شد

دکتر حرمتی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با حمایت‌های همه جانبه رئیس دانشگاه، همت اساتید و پرسنل دانشکده و مراکز آموزشی؛ دانشکده پزشکی موفق به کسب اعتبار دو ساله شد که این کسب افتخار موجب ارتقای سطح علمی دانشگاه علوم پزشکی قم می‌شود.

دکتر حرمتی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص اعتبار بخشی دانشکده پزشکی گفت: اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی، توسط وزارت بهداشت به صورت مستمر انجام می‌ شود که استان قم نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی گفت: در ارزیابی سال ۹۸ مجوز مشروط دوره پزشکی عمومی برای دانشگاه علوم پزشکی قم صادر شد و دور دوم فرایند اعتبار بخشی در سال ۱۴۰۰ با بازدید تیم ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت برای تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به فعالیت دانشکده پزشکی قم بیان داشت: در یک سال اخیر فرایندها و نقایض موجود مورد بررسی مسئولان دانشکده قرار گرفت و پیشنهادها، راه حل‌‌ها، اصلاح فرایندها و… انجام شد.

دکتر حرمتی افزود: با همدلی و همت اساتید و پرسنل دانشکده و مراکز آموزشی دانشگاه و حمایت همه جانبه رئیس دانشگاه، پس از بازدید تیم ارزیابان و بررسی دقیق مدارک و مستندات، دانشکده پزشکی موفق به کسب اعتبار دو ساله شد که این کسب افتخار موجب ارتقای سطح علمی دانشگاه علوم پزشکی قم می‌شود.