• 1400/04/25 - 08:17
15 هزار دوز واکسن جدید به چرخه واکسیناسیون استان اضافه شد؛

استقبال گسترده مردم قم از واکسن ایرانی

دکتر محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس: وضعیت واکسیناسیون به خوبی در حال انجام است و ورود واکسن ایرانی به چرخه واکسیناسیون قم، موجب ایجاد شور و استقبال گسترده گروه‌های سنی هدف شده است.

دکتر محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم,

وی افزود: ۱۵ هزار دوز واکسن جدید وارد قم شده و مشکلی برای واکسن نداریم. از همشهریان عزیز خواهشمندیم که از تجمع در مراکز واکسیناسیون خودداری نموده و طبق نوبت‌های اخذ شده خود به مراکز واکسیناسیون مراجعه نمایند تا تزریق انجام شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: اثرات واکسن کاملا محسوس بوده است و با توجه به واکسیناسیون نسبتاً کامل کادر بهداشت و درمان؛ هیچ  فوتی از کادر بهداشت و درمان و یا بستری در بیمارستان نداشته و دچار بیماری شدید کرونا نشده‌اند.

وی همچنین بیان داشت: افراد بالای ۶۵ سال با مراجعه به سامانه salamat. gov. ir ثبت نام کرده و اقدام به دریافت واکسن کنند. مراکز واکسیناسیون میدان روح الله، مجتمع امام خمینی و مصلی و همچنین مرکز واکسیناسیون خودرویی آماده خدمات رسانی به این گروه‌های سنی هستند.

• گروه خبری : اخبار,کرونا