https://muq.ac.ir/اخبار/بررسی-اثر-آنتی-باکتریال-عصاره-آبی-و-الکلی-میوه-هندوانه-ابوجهل-بر-روی-باکتری-های-استرپتوکوکوس-موتانس-و-لاکتو-باسیلوس-اسیدوفیلوس-مهدیه-سلمان
الکلی میوه هندوانه ابوجهل بر روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس مهدیه سلمان بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی و الکلی میوه هندوانه ابوجهل بر روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس مهدیه سلمان بررسی اثر...
00/07/18 13:56