برگزاری هشتمین همایش ملی «سلامت معنوی اسلامی» به میزبانی قم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، از برگزاری هشتمین همایش سلامت معنوی به میزبانی استان قم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این همایش امسال برای هشتمین سال برگزار می شود که استان قم افتخار میزبانی از آن را خواهد داشت.
وی افزود: فرهنگستان علوم پزشکی با محوریت گروه سلامت معنوی اسلامی با همکاری نهادها و مؤسسات علمی– فرهنگی کشور، هشتمین همایش ملی سالیانه خود را اسفند ماه جاری با عنوان «قرآن، سلامت معنوی اسلامی و جامعه» به میزبانی استان قم برگزار میکند.
دکتر مصری گفت:چیستی، مبانی، شاخصها، الگوها و روش شناسی سلامت معنوی در قرآن(همراه با نقد نظریههای رقیب و معارض)؛ ارتباط سلامت معنوی قرآن بنیاد با دیگر ابعاد سلامت؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و ابعاد تمدنی، فرهنگی و هنری جامعه؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و خانواده و فرزند پروری؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و نظام تربیتی و آموزشی(با تاکید بر نقش مسجد مدرسه حوزه علمیه و دانشگاه)؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و رسانه،فضای مجازی و شبکههای اجتماعی؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و محیطهای بهداشتی و درمانی و همچنین راهکارهای نهادینه سازی سلامت معنوی قرآن بنیاد در سطح جامعه و سلامت معنوی قرآن بنیاد و جوانان(میزگرد دانشجویی) محورهای این همایش ملی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این همایش دارای 12 ساعت امتیاز ضمن خدمت ویژه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی قم، 6.75 امتیاز آموزش مداوم و امتیاز دانش افزایی ویژه اعضاء هیات علمی خواهد بود که گواهی شرکت ویژه دانشجویان و شرکت کنندگان آزاد نیز ارائه می شود.
وی گفت: این همایش روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه دوم الی چهارم اسفندماه 1402 در سالن همایشهای غدیر دفتر- تبلیغات اسلامی قم برگزار خواهد شد.
مدیرکل بازرسی قم گفت: تالابهای استان قم، سرمایههای زیستمحیطی ارزشمندی هستند که در صورت بیتوجهی، تبعات جبرانناپذیری برای استان و کشور به دنبال خواهند داشت. سازمان بازرسی با ورود به تخلفات مربوط به بهرهبرداری غیرقانونی از این منابع، گامهای مؤثری در مسیر حفاظت از محیط زیست برداشته است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه ۲۵ درصد از بار بیماریها در جهان ناشی از عوامل محیطی است، گفت: در ایران، رویکردهای درمانمحور و کمتوجهی به بهداشت محیط باعث شده فرصتهای کاهش بیماریها و دستیابی به توسعه پایدار از دست برود و اکنون باید اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر لزوم کاربردی بودن پژوهشها در حوزه محیط زیست، گفت: پژوهشها باید بهگونهای طراحی شوند که بتوانند راهکارهای عملی برای حل چالشهای زیستمحیطی، مانند آلودگی هوا، گرد و غبار، آلودگیهای ناشی از فلزات سنگین و مصرف نامتعارف آفتکشها ارائه دهند.
استاندار قم با اشاره به تکمیل مطالعات اولیه در زمینه گرد و غبار افزود: مطالعات اولیه برای شناسایی عوامل و پیامدهای گرد و غبار به پایان رسیده است و اکنون زمان آن رسیده که با برنامهای دقیق و اجرایی وارد مرحله عملیاتی شویم؛ نباید اجازه دهیم که این تهدید زیستمحیطی بیش از این سلامت مردم را به خطر بیندازد.
1403/09/27
نظرسنجی
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
نظر دهید